Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’alumnat de tercer de l’escola Lola Anglada visita l’Ajuntament

La jornada forma part de l’activitat curricular


L’alumnat de tercer de l’escola Lola Anglada visita l’Ajuntament

Els nens i les nenes de tercer de primària de l’escola Lola Anglada han realitzat avui una visita a les dependències de l’Ajuntament per conèixer, en primera persona, el funcionament dels serveis municipals. L’alumnat ha gaudit d’una jornada diferent durant la qual ha visitat diversos espais i equipaments, com ara el servei de Territori i Medi Ambient, el despatx i gabinet de l’Alcaldia, o l’Arxiu Municipal, on ha pogut comprovar el rigor amb què s’arxiven els expedients administratius, entre d’altres.
L’Alcaldessa Elisabeth Oliveras ha acompanyat els infants durant tot el matí, i els ha explicat amb detall l’organització interna de l’Ajuntament. Tanmateix, l’Alcaldessa els ha dirigit fins a la sala de Plens, al carrer Nou, on els ha explicat el funcionament del Ple i dels òrgans de govern, i ha contestat a les preguntes que els nens i les nenes havien preparat a l’aula.

La visita a l’Ajuntament forma part de l’activitat curricular de tercer de primària, i tots els centres escolars de Sant Quirze la realitzen al llarg del curs.