Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'alumnat del Purificació Salas i El Turonet guanyen els premis del concurs de dibuix de CASSA

La companyia d'aigües va lliurar ahir els guardons de la 14a edició d'aquest certamen


L'alumnat del Purificació Salas i El Turonet guanyen els premis del concurs de dibuix de CASSA

L’auditori del Casal d’Avis va acollir ahir el tradicional acte de lliurament de premis del Concurs de Dibuix de la companyia d’aigües de Sabadell, CASSA. Es tracta de la 14a edició del certamen al municipi, que premia les millors obres sobre l’aigua i el medi ambient presentades pels estudiants Enguany, hi han participat una cinquantena d’escoles dels municipis de Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Parets del Vallès, Palau-solità i Plegamans i Sant Quirze del Vallès. Els guanyadors al nostre municipi han estat alumnes de les escoles El Turonet i Purificació Salas:

ESCOLA                                      NOM                   COGNOM                      PREMI

PURIFICACIÓ SALAS                      LUISA       POZHAR – RAZLOGA      1r premi
PURIFICACIÓ SALAS                      IRENE       CASADO VILLAJOS      2n premi
TURONET                                      PAU               VILLA CASADO              accèssit
TURONET                                      LUCÍA       VÁZQUEZ LAHOZ              accèssit
PURIFICACIÓ SALAS                      MARINA       RUEDA BARGALLÓ      accèssit
 
Aquest curs escolar, el jurat del Concurs de Dibuix ha estat format per Montserrat Senserrich, pintora i membre de l’Acadèmia de Belles Arts; Engràcia Torrella, directora del Museu d’Art de Sabadell; Chari Muñoz, pintora; i Carles Cascón, periodista especialitzat en cultura. El primer premi va guanyar una bicicleta, i el segon un patinet. Els accèssits es van emportar uns altaveus bluetooth. Les escoles dels principals premiats també van rebre un val per a material escolar i tots els finalistes un detall sorpresa. 
El concurs és una de les iniciatives de conscienciació mediambiental més arrelades en els municipis vallesans on la companyia gestiona el servei municipal d’aigües i que, des de fa 30 anys, es convoca en el marc del programa educatiu: l’EDUCASSA. En concret, el Concurs de Dibuix posa el punt i final a l’activitat ‘El recorregut de l’aigua: des del lavabo fins al riu’ que la Fundació CASSA ofereix als estudiants d’entre 10 i 14 anys. En aquesta activitat, que es porta a terme a l’EDAR del Riu Ripoll, els alumnes coneixen el procés de depuració de les aigües i fan una simulació del procés a petita escala.