Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La plaça d’Anselm Clavé s’omple d’assistents a la Mostra Pedagògica

Els agents educatius del municipi van donar a conèixer el seu funcionament i els seus projectes


La plaça d’Anselm Clavé s’omple d’assistents a la Mostra Pedagògica

La segona edició de la Mostra Pedagògica es va consolidar ahir com un esdeveniment de referència al municipi, comptant amb una elevada participació. La plaça d’Anselm Clavé es va omplir d’agents implicats en l’educació, que donaven a conèixer els seus projectes i equipaments. La Regidoria d’Educació ha impulsat aquesta iniciativa amb l’objectiu de crear un punt de trobada entre la ciutadania i les entitats educatives de Sant Quirze. Més d’una vintena d’estands van participar en la Mostra: totes les escoles, els instituts, les AMPA, les llars d’infants, l’Escola Municipal de Música Can Barra, el Centre de Formació d’Adults L’Olivera, les escoles d’idiomes i d’ofimàtica, els diferents centres de suport educatiu, l’Oficina de Català, l’Esplai La Flama, el Servei de Joventut Canya Jove i altres entitats de suport educatiu.

Durant el matí, protagonitzat pel bon temps, la plaça d’Anselm Clavé va esdevenir l’escenari de diferents tallers, com els que desenvolupen les escoles: urbanins, de prehistòria, o els organitzats per Sant Quirze Natura. Els més petits van mostrar al públic com elaboren figures de fang, planten espècies diverses a l’hort o fan planificació de la ciutat. També es van fer tallers de robòtica, amb complexos exercicis de matemàtiques.
Una altra de les activitats estrella de la Mostra va ser la Música per a nadons, que va organitzar l’Escola Municipal de Música. Una sessió dinàmica i divertida on les famílies van participar activament. D’altra banda, les escoles bressol del poble van organitzar diversos exercicis d’experimentació, molt exitosos entre els més petits. 
Els assistents, a més de conèixer els tallers i activitats que desenvolupen els diferents agents van poder preguntar dubtes i qüestions relatives al funcionament dels centres, ampa o entitats.
Trobareu totes les fotografies de la Mostra en aquest enllaç.