Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Darreres inscripcions a la Cursa Nocturna dels Mussols

Animeu-vos a participar, ja hi ha 520 inscrits i hi ha places fins els 650!


Darreres inscripcions a la Cursa Nocturna dels Mussols

Tot està preparat per a una nova edició de la Cursa Nocturna dels Mussols aquest dissabte 25 de març. En aquests moments els inscrits ja són 520; per tant, encara sou a temps de participar-hi, doncs el límit màxim de participants s’estableix en 650. Podeu fer-ho en aquest enllaç.

Les inscripcions a les curses infantils sí que han assolit ja el màxim de participants i, per tant, romanen tancades.
La cursa arriba enguany a la seva novena edició. I malgrat les previsions de pluja i fred per al cap de setmana, els organitzadors animen tothom a participar-hi. Aquesta cita esportiva es consolida com un dels esdeveniments de referència al poble. 
Us recordem que el lloc de sortida i arribada de la Cursa és al gimnàs municipal. L’hora de sortida està prevista a les 19:30. Abans, però, hi haurà curses infantils que començaran a partir de les 18h.
Una vegada finalitzada la competició, podreu gaudir d’un excel•lent entrepà de botifarra que haurà preparat el servei de càtering voluntari. Com ja es va fer en la vuitena edició, hi haurà entrepans i avituallament lliure de gluten per tots aquells mussols i mussoles que ho indiquin a la seva inscripció. La cursa compta enguany també amb alguns obsequis i novetats.
El recorregut i el perfil de la Cursa, el podeu consultar en aquest enllaç.