Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Sant Quirze se suma dissabte a l'Hora del Planeta

De 20.30h a 21.30h s'apagaran els llums del Parc de les Morisques i als exteriors de Can Barra


Sant Quirze se suma dissabte a l'Hora del Planeta
Sant Quirze se suma a l’Hora del Planeta, el proper dissabte 25 de març. De 20.30 a 21.30h s’apagaran els llums al Parc de les Morisques i  als exteriors de la Masia de Can Barra.
L’Hora del Planeta és una campanya que va començar el 2007 a Sidney, apagant la llum durant una hora, com a mostra de la lluita contra el canvi climàtic. Deu anys després, ha esdevingut la iniciativa més gran del món en defensa del medi ambient. 
L’Ajuntament de Sant Quirze ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa, amb aquestes apagades i convidant tothom a fer-ho, durant aquest tram horari, a les seves llars.
Recordem que 2016 ha estat l’any més càlid registrat des de 1880. I des que va començar aquest segle, cada any s’ha batut el rècord de temperatura de l’anterior. El canvi climàtic és ja evident a tot el planeta. Alguns acords, com el de París de 4 de novembre de l’any passat, han establert mesures per aturar-lo, fomentant una economia neta i baixa en carboni. Governs, institucions, organitzacions, empreses i ciutadania de tot el món s’està mobilitzant i estan treballant per accelerar aquest canvi.
Aquest any, amb l’Hora del Planeta, es vol animar a tota la societat a sumar-se a aquest gran moviment, i evitar qualsevol marxa enrere.
Més informació sobre el moviment i com participar-hi en aquest enllaç.