Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

Sant Quirze se suma aquest dissabte a l’Hora del Planeta


El cap de setmana a SQV

Aquest cap de setmana se celebra l’Hora del Planeta, una campanya mundial que proposa apagar les llums el dissabte 25 de març, de 20.30 a 21.30 hores, com a símbol de protesta i lluita contra el canvi climàtic. En aquest sentit, Sant Quirze s’afegeix a la proposta amb l’apagada de llums del Parc de les Morisques i de l’entorn de la Masia de Can Barra.
Aquest any, amb l’Hora del Planeta, es vol animar a tota la societat a sumar-se a aquest gran moviment, i evitar qualsevol marxa enrere. Si voleu participar a la campanya podeu consultar els detalls en aquest enllaç.
 

Altres activitats per gaudir del cap de setmana a Sant Quirze són les següents:

Presentació de Sostre Cívic, cohabitatge per a gent gran
Sostre Cívic és una cooperativa que promou el cohabitatge sènior, és a dir, proposa la creació d’un equipament a Sant Quirze on les persones grans puguin viure en comunitat, disposant d’habitatges privats i, alhora, amb espais comuns que permetin activitats col•lectives.  Si us interessa la proposta, podeu assistir a la xerrada que oferirà Josep Maria Ricard, cooperativista de Sostre Cívic, avui divendres, a les 18 hores, a la sala d’actes del Casal d’Avis.

Cursa noctura dels Mussols
Aquest dissabte 25 de març,arriba una nova edició de la Cursa Nocturna dels Mussols, una proposta organitzada pel Club Excursionista de Sant Quirze, que compta ja amb una àmplia experiència i que ha aconseguit un lloc destacat en les curses d’arreu del país.
Enguany, la participació de corredors i corredores infantils  ha estat tan alta que l’organització ha decidit desdoblar la categoria infantil B en dues categories: la B1, on correran els infants nascuts els anys 2007 i 2008, i la categoria B, on participaran els nascuts els anys 2005 i 2006.
La cursa infantil començarà a les 18 hores, i la d’adults, a les 19.30 hores. El punt de sortida i arribada és a l’avinguda Arraona, davant del gimnàs del Purificació Salas, i el lliurament de trofeus tindrà lloc al mateix gimnàs, a les 21 hores, aproximadament.

Més informació sobre la cursa al següent enllaç.

Concert de la Bella Quirze Band
Si voleu gaudir d’un concert de gòspel, no us perdeu l’actuació que la Bella Quirze Band oferirà aquest dissabte 25 de març, a les 19 hores, a l'Església Adventista situada al carrer d’Urgell, 133, de Barcelona. En un espai recollit i acollidor es podran escoltar peces del repertori actual de la banda santquirzenca.

Els gegants de Sant Quirze participen a la XXIIa Trobada d’Ullastrell
Aquest diumenge podeu visitar el poble veí d’Ullastrell que, a partir de les 9 del matí, celebra la 22a Trobada Gegantera, on participa la Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze. Un bon moment per animar al Quirze, a la Julita i a totes les figures que ballaran al ritme de les gralles, junt amb nou colles geganteres més de la resta del país.

Excursió matinal de Sant Llorenç Savall a Les Arenes
L’Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts, a través del grup dels Caminantes,  torna a proposar, aquest diumenge,  una excursió des de Sant Llorenç Savall fins a Les Arenes, que es correspon a la 5a etapa del recorregut Matagalls-Montserrat.  El punt de trobada serà davant l’Església del barri, a les 8.30 hores, per sortir en cotxe fins a Sant Llorenç Savall, on començarà l’excursió. El recorregut és de 10,5 quilòmetres i es recomana portar calçat adequat, esmorzar i beguda, i anar ben equipat per si plou. Més detalls sobre la proposta aquí.

I no oblideu que la matinada de dissabte a diumenge es canvia l’hora! A les 2.00h caldrà avançar el rellotge una hora, fins a les 3.00h.
 

Podeu consultar l'agenda d'activitats del municipi on trobareu més propostes engrescadores per gaudir del poble els pròxims dies.