Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

L’Ajuntament s’adhereix a la campanya “No puc esperar!”

El projecte facilita l’ús de lavabos a pacients amb malalties inflamatòries intestinals


L’Ajuntament s’adhereix a la campanya “No puc esperar!”

L’Ajuntament s’ha sumat a la campanya “No puc esperar!” promoguda per l’Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa (ACCU). Es tracta d’un projecte pensat per a les persones que pateixen una malaltia inflamatòria intestinal, i que, en el seu dia a dia, poden tenir la necessitat urgent, i de vegades imprevisible, d’anar al lavabo.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha posat a disposició de la campanya els lavabos de diversos equipaments municipals com ara l’edifici central de la plaça de la Vila, l’equipament de Serveis a les Persones del carrer Sentmenat, l’oficina dels Serveis de Territori i Urbanisme, l’espai municipal situat a Can Tuset, la Biblioteca, el Centre de Formació L’Olivera, el poliesportiu Can Casablanques, el Casal d’Avis i els centres cívics de Can Feliu i Torre Julià, a Les Fonts. També s’han afegit a la proposta les escoles Onze de Setembre, Taula Rodona, Lola Anglada, El Turonet, Pilarin Bayés i l’Institut Sant Quirze.

Les persones usuàries de la campanya “No puc esperar!” disposen d’una targeta identificativa que poden presentar a l’entrada dels equipaments i centres adherits. Els pacients també compten amb una aplicació per a mòbils de geolocalització dels lavabos, per tal de trobar de forma ràpida els serveis més propers.

L’adhesió al projecte és fruit de la moció aprovada per unanimitat pel Ple de la Corporació, al setembre del 2016.

Més informació a www.nopucesperar.cat