Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Convocatòria al veïnat de Castelltort per donar a conèixer el projecte de rehabilitació dels vials

L’Ajuntament ha previst una actuació a desenvolupar per fases, que prioritzarà els carrers més afectats i donarà resposta a les múltiples incidències


Convocatòria al veïnat de Castelltort per donar a conèixer el projecte de rehabilitació dels vials

El proper dilluns 3 d’abril es convoca el veïnat de Castelltort a una reunió informativa per explicar el projecte de rehabilitació de vials de la urbanització. La trobada serà a les 19 hores al centre cívic Can Feliu. 

L’objecte de la reunió és donar a conèixer el detall del projecte, que proposa les actuacions de reparació dels carrers de la urbanització, després d’haver determinat les patologies existents.
Recordem que la urbanització pateix fissures i esquerdes al paviment, així com esfondraments i tapes de pous enfonsades. També s’hi aprecien elevacions en el panot i incidències en la xarxa de clavegueram. Algunes columnes d’enllumenat es troben malmeses i hi ha pals de fusta del servei de telefonia en diversos trams de la zona.
Per tot això, el projecte preveu reparar els paviments de formigó, els paviments asfàltics i  les voreres de tot l’àmbit , així com els pous, els embornals i les reixes de recollida d’aigües malmeses. També es substituiran les columnes de llum trencades , es retiraran les afectacions als carrers dels pas de fusta de les línies de telefonia i es repararà la xarxa de clavegueram, substituint les clavegueres en mal estat,  reparant les fissures existents i netejant amb aigua a pressió les obstruccions.  
L’obra es desenvoluparà per fases, en funció de la prioritat tècnica de cada incidència. Es començarà pels carrers més afectats i que requereixen d’una actuació urgent. A partir d’aquí, s’ha establert un calendari per als propers quatre anys, allargant-se així fins el 2020.
El veïnat afectat podrà conèixer detalladament el projecte en aquesta reunió, de la mà dels serveis tècnics de l’Ajuntament, del tinent d’Alcaldia de Territori, Francesc Fernàndez, i l’Alcaldessa, Elisabeth Oliveras.