Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Les escoles del municipi ofereixen 200 places de P3 per al nou curs escolar

Ja s’han iniciat les preinscripcions escolars per a l’educació infantil i primària, entre altres ensenyaments


Les escoles del municipi ofereixen 200 places de P3 per al nou curs escolar

Ja s’ha obert el termini de preinscripcions escolars per al curs 2017-2018. El Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha establert el període en les següents dates:

- Del 23 de març al 4 d'abril per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria.

- Del 23 de març al 7 d'abril per als ensenyaments professionals de música i dansa.
 
- Del 2 al 12 de maig per a les llars d'infants.
 
Els ajuntaments que tenen delegades les competències en relació a les llars d'infants poden establir un calendari propi i, per tant, en aquests casos, caldrà consultar-ho directament.
Les sol•licituds s'ordenen a partir de l'aplicació dels criteris de prioritat. En aquest enllaç podeu consultar quins són i també el calendari de publicació de llistes provisionals i definitives, així com els calendaris d’altres modalitats formatives, com l’universitària.
A Sant Quirze, pel que fa a P3, s’ofereixen un total de 200 places, dividides entre les sis escoles de cicle infantil i primària. Pel que fa als dos instituts, s’oferten un total de 240 places.  
 
Abans de fer la preinscripció,  les famílies han de triar el centre escolar en funció dels criteris que estableix el Departament d’Ensenyament.
 
La proximitat del domicili és un dels criteris de prioritat que estableix la normativa legal en el cas que un centre no disposi de places suficients per atendre la seva demanda.
 
Sant Quirze està distribuït en 6 àrees d’influència que queden establertes per la proximitat a cada un dels centres. A través del següent enllaç es pot conèixer quin és el centre escolar que pertoca a cada domicili.