Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

L'Ajuntament informa sobre el projecte de rehabilitació dels vials de Castelltort

Del 10 al 20 d'abril s'ha establert un període d'audiència pública per fer aportacions i suggeriments, de manera presencial o mitjançant un formulari en línia


L'Ajuntament informa sobre el projecte de rehabilitació dels vials de Castelltort

L’Ajuntament ha elaborat el projecte de rehabilitació dels vials del sector de Castelltort. Tal i com es va informar el passat 3 d’abril en una reunió amb el veïnat (fotografia que acompanya la notícia), s’han determinat les tipologies presents i s’han proposat les actuacions de reparació de les mateixes.

El projecte preveu la reparació dels paviments de formigó, dels paviments asfàltics i de les voreres de tot l’àmbit, així com els pous, els embornals i les reixes de recollida d’aigües malmeses. També es substituiran les columnes de llum trencades, es retiraran les afectacions als carrers dels pals de fusta de les línies de telefonia i es repararà la xarxa de clavegueram, substituint les clavegueres en mal estat, reparant les fissures existents i netejant amb aigua a pressió les obstruccions.
Per tal que el veïnat pugui consultar al detall el projecte, l’Ajuntament ha obert un de període d’audiència veïnal del 10 al 20 d’abril, on podeu fer aportacions i suggeriments, abans de la seva aprovació.
Durant aquest període també s’han habilitat uns dies d’atenció presencial al veïnat, per part dels tècnics de l’Àrea de Territori i Medi Ambient, els dies 10, 12, 18 i 20 d’abril, de 9h a 14h i de 17 a 20h, a les dependències de Territori (c. Pau Casals, 72). Es recomana que demaneu hora prèviament, trucant al 93.721.68.00. En el període comprès entre el 10 i el 13 d’abril, les trucades s’atendran només al matí.
Podeu consultar el projecte en línia, en aquest enllaç, més informació sobre el projecte i també trobareu un formulari per fer arribar les aportacions de forma electrònica.
Recordem que el pressupost d’execució del projecte, inclosa la direcció facultativa, és de 450.000€, i està cofinançat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament, al 50% respectivament. L’obra es desenvoluparà per fases, en funció de la prioritat tècnica de cada incidència. Es començarà pels carrers més afectats i que requereixen d’una actuació urgent. A partir d’aquí, s’ha establert un calendari per als propers quatre anys, allargant-se així fins el 2020.
Després de l’aprovació inicial del projecte per part de la Junta de Govern Local, s’obrirà un període d’informació pública i un nou termini de 30 dies hàbils per presentar al•legacions.