Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Pressupostos Participatius 2017

Els dies 24 i 26 d'abril tindran lloc les primeres presentacions públiques del procés d'enguany


Pressupostos Participatius 2017

L'Ajuntament dóna el tret de sortida als Pressupostos Participatius 2017, una nova edició d’aquesta forma de participació directa en què la ciutadania pot decidir el destí de 200.000 euros del pressupost de l’any 2018 del capítol d’inversions.

El Ple celebrat el passat 30 de març va aprovar les bases que han de regir aquest procés, amb el suport dels grups de govern, Junts per Sant Quirze i ICV, i l’abstenció de Convergència, PSC i Ciutadans. Segons aquestes bases, la primera presentació pública del procés tindrà lloc el 24 d’abril, a les 19 hores, a la Patronal, una sessió que es repetirà a Les Fonts, a la Torre Julià, el 26 d'abril, a les 19 hores.

Les propostes es podran presentar en línia o presencialment a les oficines d’atenció ciutadana del 2 al 31 de maig. A continuació, es procedirà a la validació tècnica, i el dia 26 de juny es presentarà el resultat de propostes validades. Les votacions es podran realitzar del 5 al 24 de setembre pels mateixos mitjans que en l’edició anterior. Com a novetat, els projectes presentats enguany no podran ser inferiors a 10.000 euros.

Podeu consultar tota la informació sobre el procés, calendari i terminis, així com les propostes que es poden presentar i els requisits per fer-ho, en aquest enllaç.