Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Persones dependents i les seves cuidadores compartiran una jornada festiva per celebrar Sant Jordi

La proposta tindrà lloc el 21 d’abril i ja es pot reservar plaça al servei de Benestar Social


Persones dependents i les seves cuidadores compartiran una jornada festiva per celebrar Sant Jordi

El servei de Benestar Social, en col•laboració amb la residència Assís i Creu Roja, organitza una jornada festiva adreçada a persones dependents i a les seves cuidadores. L’activitat se celebrarà el matí del 21 d’abril, en el marc de la festivitat de Sant Jordi, als jardins de la residència Assís, i inclourà paradetes de llibres, roses i obsequis confeccionats pels residents, una actuació de poesia musicada i un refrigeri per finalitzar la jornada.
L’objectiu de la proposta és que persones dependents i cuidadores realitzin una activitat de lleure conjunta, de manera que puguin gaudir plegades de l’activitat, sortir de la dinàmica del dia a dia i crear un espai de trobada i intercanvi amb altres persones en la mateixa situació.

L’activitat és totalment gratuïta i s’orienta a persones dependents de graus I i II i a les seves cuidadores. Les places són limitades i es facilitarà el trasllat, en cas necessari. Les persones interessades han de fer la reserva de plaça al telèfon 937216800, extensió 5200, o de forma presencial al c. Sentmenat, 6, fins al 20 d’abril. Més informació al següent enllaç.