Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Processons de Divendres Sant

Les parròquies de Sant Quirze i de Les Fonts i l’Associació de Veïns de Los Rosales organitzen les propostes religioses


Processons de Divendres Sant

El pròxim 14 d’abril, Divendres Sant, se celebren diverses processons al municipi. La primera és el Via Creu que, des de fa dècades, organitza la Confraria de Portants del Sant Crist, i que començarà a les 8.45h, a la Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita. Durant l’itinerari es realitzaran les 14 estacions, o escenes, que representen la Passió de Crist. El recorregut serà c. Pintor Vila Puig, avda. d’Antoni Gaudí, c. Pompeu Fabra, c. Sant Isidre, c. Sant Josep, c. Nou, avda. Pau Casals, c. Sant Pere, c. del Mig i, finalment, c. Anselm Clavé.

A les Fonts, la Parròquia de la Mare de Déu del Roser organitza també una processó que sortirà de la mateixa església a les 18.30h, i que continuarà pel c. Mossèn Perramon, c. Baix Riera, c. Església i tornarà fins a la parròquia pel c. Mare de Déu del Roser.

El barri de Los Rosales serà escenari de la processó nocturna que realitzarà l’associació de veïns de la zona. La comitiva sortirà a les 22 hores de la capella de Santa Rosa pel camí de Can Arús, c. del Pont, c. del Riu i c. de  Sant Llorenç.

Les processons de Divendres Sant, també conegudes per Processons del Sant Enterrament, recreen una part de la Passió o Via Crucis de Jesús que, segons la història del Cristianisme, va tenir lloc la nit de Divendres Sant.