Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Avancen a bon ritme les obres de supressió de barreres al passeig Can Barra

Ja s'ha començat a excavar el que serà la nova vorera, i s'hi han incorporat algunes millores


Avancen a bon ritme les obres de supressió de barreres al passeig Can Barra

Les obres del passeig Can Barra avancen a bon ritme. Es tracta de les actuacions per a l’eliminació de barreres arquitectòniques a la cruïlla del passeig amb el carrer d’Avets. En primer lloc, s’han soterrat les instal•lacions elèctriques i d’aigua, de manera que ha desaparegut l’armari existent que impedia el pas. 

Recordem que es tracta d’incorporar dos passos de vianants en la cruïlla del passeig de Can Barra amb el carrer d’Avets: un primer pas per travessar des del passeig fins al carrer Avets, i un segon des del carrer Avets fins al carrer Xiprers. La proposta inclou la senyalització vertical i horitzontal de l’àmbit.
L’obra també contempla la construcció d’una vorera al passeig Can Barra. Aquesta ja s’ha excavat, de manera que s’acompleixi l’amplada marcada per al compliment de la normativa de supressió de barreres arquitectòniques. En aquesta vorera es col•locaran dos bancs i una paperera, així com arbres baixos per delimitar la zona de pas. A més, al carrer Xiprers s’ha incorporat una millora: un pas elevat per donar prioritat als vianants. Aquest es farà de formigó vermell igual que l’existent en l’àmbit.
Cal remarcar que també es millorarà la il•luminació de la zona, traslladant el fanal ubicat actualment al mig del pas de vianants.
Properament es tallarà al trànsit el carrer Xiprers per executar el pas elevat. L’Ajuntament n’informarà oportunament.