Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Comencen les obres per millorar els ressalts a la zona del Camí del Mas

La circulació es veurà afectada del 10 al 12 de gener


Comencen les obres per millorar els ressalts a la zona del Camí del Mas

Avui han començat les obres per adequar els passos elevats de la calçada en el sector del camí del Mas, unes obres que afectaran el trànsit de la zona entre dilluns 10 i dimecres 12 de gener.

Aquestes obres tenen com a principal objectiu adequar la velocitat comercial dels autobusos mitjançant la suavització de les rampes situades a la cruïlla de l’avinguda Camí del Mas amb els carrers Manso i  Dolors Monserdà i Vidal.

 Per una banda, El vehicles que entrin a Sant Quirze, per la carretera comercial 1413 i en direcció Can Cablanques  es desviarà, abans d’arribar a la rotonda, per l’avinguda dels Països Catalans o per l’avinguda de Pau Casals.

 També es tancarà el pas de vehicles a l’avinguda del Camí del Mas en el tram situat entre la rambla de Lluís Companys i la ronda Santa Julita. La circulació de l’avinguda Camí del Mas, en sentit d’entrada al municipi, es desviarà  per avinguda Països Catalans, ronda Santa Julita, avinguda Pau Casals o carrer Montserrat Roig. Es recomana que de sortida, el recorregut alternatiu es faci, preferentment, pel carrer Vallcorba o per l’avinguda Països Catalans.

Pel que fa al carrer Manso, es tallarà l’accés d’aquest carrer a l’avinguda Camí del Mas i el tram d’aquest carrer situat entre el carrer Vallcorba i l’avinguda Camí del Mas serà de pas exclusiu per veïns i de  dos sentits de circulació. D’aquesta manera es podrà  garantir l’accés als aparcaments.

La circulació en els carrers Dolors Monserdà i Vidal i Montserrat Roig també es veurà afectada, ja que els accessos a aquests carrers romandran tallats. Concretament, els trams de carrer entre l’avinguda camí del Mas i Països Catalans seran de pas exclusiu als veïns i en dos sentits de circulació, de manera que es pugui garantir l’accés als aparcaments. A més a més, no estarà permès l’estacionament al carrer Montserrat Roig.

El transport públic també patirà modificacions en el seu recorregut. Una de les línies afectades serà la B-8 de Sant Quirze a Sant Cugat, que accedirà a Sant Quirze per l’avinguda dels Països Catalans. Tot i això no es modificaran les parades dels autobusos, que seguiran aturant-se on és habitual.

Els camions de més de 10 tones es desviaran a l’autopista c58.

L’Ajuntament posarà efectius de la policia local per poder controlar el trànsit i resoldre qualsevol dubte o incidència que aquestes obres de millora puguin ocasionar.

Les obres també serviran per refer la pintura horitzontal i guanyar visibilitat i seguretat en la incorporació a la circulació des dels aparcaments d’aquesta zona.

Per a qualsevol dubte o incidència relacionada amb aquesta obra, us podeu posar en contacte amb l’Àrea de Via Pública, a la ronda Santa Julita, 69-71, telèfon 93.721.94.14 o bé per correu electrònic  viapublica@santquirzevalles.cat.