Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Institut Sant Quirze ofereix la possibilitat de cursar el Batxibac al centre

Es tracta d’un currículum mixt que permet l’alumnat obtenir el batxillerat català i el Baccalauréat francès


L’Institut Sant Quirze ofereix la possibilitat de cursar el Batxibac al centre

L’Institut Sant Quirze ofereix la possibilitat al seu alumnat de cursar el Batxibac. Es tracta de la possibilitat d’aconseguir una doble titulació: el batxillerat català i el Baccalauréat francès. Els alumnes que ho desitgin podran cursar el currículum mixt. Només caldrà que acreditin tenir com a mínim un nivell B1 de francès, mitjançant el nivell intermedi de les EOI, el diploma DELF Scolaire o el diploma B1 del DELF Junior. Si no s’aporta aquesta documentació, caldrà superar una prova de nivell en llengua francesa establerta pel centre el proper 4 de maig a les 16.30 hores.

El currículum mixt està integrat pels continguts propis del Batxillerat i pels continguts essencials per al coneixement de la llengua i la literatura francesa, a més de la realitat històrica, social, cultural i política de França. Aquesta titulació permet l’accés directe a la universitat francesa, si es desitja, o una doble via per entrar a les universitats catalanes.
L’Institut oferirà una xerrada per informar l’alumnat i les famílies interessades a cursar el programa el proper dijous 27 d’abril a les 18.30 hores.  A més, fins al 3 de maig s’atendrà les persones interessades de manera personalitzada, prèvia cita, al mateix institut: 93.721.31.44.
El període de presentació de sol•licituds serà del 2 al 4 de maig. Dijous 4 de maig a les 16.30 hores tindrà lloc la prova i l’entrevista personal; i el 12 de maig es publicarà la llista d’admesos. Finalment, la preinscripció al batxillerat de l’alumnat admès serà del 16 al 24 de maig.
El desenvolupament del Batxibac és consecuencia dels acords presos entre els governs d’Espanya i França en matèria educativa. Ja fa molts anys que l’Institut Sant Quirze aposta per impulsar les dues llengües.