Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Tallat l’accés al carrer Xiprers per les obres de supressió de barreres arquitectòniques

La construcció d’un pas elevat per a vianants ha generat aquesta restricció temporal


Tallat l’accés al carrer Xiprers per les obres de supressió de barreres arquitectòniques
Les obres de supressió de barreres arquitectòniques al passeig Can Barra mantenen tallat al trànsit el carrer Xiprers. Tal i com l’Ajuntament ha informat al llarg de la setmana, ja s’han iniciat les feines d’enderrocament del paviment, necessàries per a l’execució del pas de vianants elevat en aquesta zona. Però les pluges han obligat a aturar l’actuació, que es reprendrà tan bon punt el clima ho permeti. El carrer Xiprers haurà de continuar tallat fins a l’execució del pas elevat. L’afectació d’aquesta restricció es limita a tres habitatges situats al costat de l’avinguda del Camp. El veïnat de la zona ha estat oportunament informat.
 
Recordem que el projecte contempla la incorporació de dos passos de vianants en la cruïlla del passeig Can Barra amb el carrer Avets; un primer pas per travessar des del passeig fins al c. Avets, i un segons des d’Avets fins al carrer Xiprers. També s’inclou la senyalització vertical i horitzontal de l’àmbit.
A la nova vorera del passeig Can Barra, que s’adequarà a l’amplada requerida per la normativa de supressió de barreres arquitectòniques, s’hi col•locaran dos bancs i una paperera, així com arbres baixos per delimitar la zona de pas. També es millorarà la il•luminació del sector, traslladant el fanal ubicat actualment al mig del pas de vianants.