Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Leopoldo Abadía omple el Centre de Desenvolupament Econòmic Can Barra amb la seva conferència sobre la crisi

L’acte s’emmarca en la programació “SQ viu l'empresa i el comerç 2010”.


Leopoldo Abadía omple el Centre de Desenvolupament Econòmic Can Barra amb la seva conferència sobre la crisi

El Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra va omplir-se dimecres per escoltar la conferència-col·loqui de l’economista Leopoldo Abadía. L’acte, que portava per títol La hora de los sensatos. Una solución pràctica a todos los problemas que nos ha traído la crisis, s’emmarca en la programació SQ viu l'empresa i el comerç 2010.

Durant la conferència, Abadia va parlar sobre les perspectives econòmiques i les solucions pràctiques als problemes que ens ha generat aquesta crisi. El ponent també va exposar els comportaments de les grans multinacionals que, segons ell, han generat la crisi econòmica mundial : “per superar aquesta crisi cal seguir treballant més que mai i estar atents a les oportunitats que es poden anar generant en qualsevol moment. Cal que els emprenedors innovin i busquin fórmules per fer els productes més atractius”. L’economista va afirmar també que cal ser optimistes malgrat la situació que vivim per tal que sortim reforçats d’aquesta crisi, que serà “llarga i, a la vegada, apassionant”.

Recordem que Abadia ha estat professor de l’IESE a la Universitat de Navarra durant més de 35 anys de l’assignatura “Política d’empresa”. És també autor del llibre líder en vendes “La crisis Ninja y otros misterios de la economia actual”.