Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Darrers dies per presentar propostes de cartells de Festa Major 2017

El termini per proposar els originals a concurs finalitza el proper 15 de maig


Darrers dies per presentar propostes de cartells de Festa Major 2017
El proper 15 de maig finalitza el termini per presentar propostes de cartells de Festa Major 2017. 
L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar la participació ciutadana i la creació artística en un esdeveniment tan destacat com la Festa Major del municipi. 
El guanyador del concurs tindrà un premi de 450 € i el seu nom constarà en el programa de la Festa Major. El lliurament del guardó es farà en el marc dels actes de la festa.
Pel que fa a les bases, hi poden participar totes les persones empadronades a Sant Quirze del Vallès a partir de 16 anys que ho desitgin. Les obres presentades han de ser originals i inèdites. El cartell ha d’incorporar el logotip de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, la llegenda “Festa Major de Sant Quirze del Vallès”, l’any i les dates en què se celebra. Les obres han d’anar acompanyades d’un sobre tancat amb un pseudònim, que també haurà de constar a l’anvers del cartell i a l’interior del sobre juntament  amb el nom i cognoms de l’autor, l’adreça, el telèfon i el correu electrònic. Per tal de participar al concurs caldrà presentar els treballs a les Oficines d’Atenció al Ciutadà municipals en horari d’atenció al públic.
Un jurat presidit per l’Alcaldessa, la regidora de Cultura, membres de la Comissió de Festes Populars i treballadors/es del Departament de Comunicació de l’Ajuntament valorarà les obres i seleccionarà el guanyador. La reunió tindrà lloc dues setmanes després de la finalització del termini de presentació de les sol•licituds, i la decisió es farà pública l’endemà de la reunió mitjançant el web de l’Ajuntament: www.santquirzevalles.cat. 
 
Podeu conèixer les bases completes en aquest enllaç.