Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Presenta una proposta de cartell per a la Festa Cubana!

Darrers dies per participar al concurs que donarà la imatge a la 22ena edició de la celebració


Presenta una proposta de cartell per a la Festa Cubana!

El proper 22 de maig (s'allarga el termini del 15 al 22 de maig) finalitza el termini per presentar propostes de cartells per a la Festa Cubana. Aquest és el sisè any que l’ONG Ateneu del Món organitza aquest concurs, amb el suport del servei Canya Jove. 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar a conèixer la festa entre el jovent del municipi i alhora promoure la creativitat entorn la solidaritat. Aquest any el concurs atorga un premi en efectiu de 100€ i dos sopars gratuïts el mateix dia de la festa, que enguany serà el proper 1 de juliol a la Masia Can Feliu.
Les persones interessades a participar hauran de portar les seves propostes gràfiques en format paper din-a4, din-a5 o din-a3 al servei de joventut Canya Jove abans del 22 de maig.
Un jurat format per un membre del Canya Jove, un representant de la Regidoria de Solidaritat, un artista del poble, un membre dels patrocinadors, una persona de l'oenegé Ateneu del Món i un membre d'una entitat juvenil valoraran les propostes. 
El cartell guanyador es farà públic a partir del 17 de maig mitjançant el web de l'Ateneu (www.ateneudelmon.org), el facebook del Canya Jove i el web de l'Ajuntament.
El lliurament del premi tindrà lloc el mateix dia de la festa.
També podeu adreçar-vos al Servei de Joventut Canya Jove, al telèfon 937216800, extensió 5600, o bé al correu canyajove@santquirzevalles.cat.