Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sessió oberta sobre els Pressupostos Participatius

L'Ajuntament organitza avui una jornada per a entitats i ciutadania amb l'objectiu de generar propostes per al nou pressupost


Sessió oberta sobre els Pressupostos Participatius

L’Ajuntament organitza avui una sessió participativa i informativa per a entitats i ciutadania sobre els Pressupostos Participatius 2017. La jornada servirà per generar un debat col•lectiu que generi propostes per decidir el destí de 200.000 euros del pressupost de l’any 2018 del capítol d’inversions. La iniciativa tindrà lloc a les 19 hores a La Patronal.

Recordem que fins al 31 de maig es poden presentar propostes en línia o presencialment a les oficines d’atenció ciutadana. A continuació, detallem els espais:

Presencialment:
  • A l’Oficina d’Atenció Ciutadana Central (Plaça de la Vila, 1)
  • A l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Torre Julià (Josep Mitats s/n)

En línia:
  • A través del següent FORMULARI
  • Omplint la sol•licitud a diferents zones del municipi on s’habilitaran taules territorials per  emetre propostes.
 
El proper dia 10 de maig s’organitza una altra sessió per a comerços i empreses al centre cívic Can Feliu, a les 15 hores. Més informació sobre el calendari de sessions aquí.
 
A continuació, es procedirà a la validació tècnica, i el dia 26 de juny es presentarà el resultat de propostes validades. Les votacions es podran realitzar del 5 al 24 de setembre pels mateixos mitjans que en l’edició anterior. Com a novetat, els projectes presentats enguany no podran ser inferiors a 10.000 euros.
 
Més informació sobre el procés en aquest enllaç.