Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El Turonet celebra el seu 25è aniversari amb música, activitats infantils i una mirada al passat

L’escola va organitzar diumenge una àmplia programació per commemorar la seva llarga trajectòria


El Turonet celebra el seu 25è aniversari amb música, activitats infantils i una mirada al passat

L’escola El Turonet va celebrar diumenge els seus 25 anys de trajectòria. El centre va esdevenir punt de trobada de pares, mares, alumnat, personal docent i no docent que, gràcies a una àmplia programació, van poder compartir activitats i, sobretot, records.

La Coral Bella Quirze Band va obrir la jornada a les 11 hores amb una actuació al pati de l’escola, escenari també del ball que va tenir lloc a continuació, per recaptar fons per a les persones refugiades. L’animació infantil la va protagonitzar l’artista Jaume Ibars, que va tancar amb disco/música per a tots els públics. L’AMPA va organitzar també jocs per als infants i una xocolatada final per a tots els assistents.
Durant tot el matí les persones assistents van rememorar la història del centre mitjançant l’exposició de fotografies instal•lada a la sala del menjador.  També es van projectar vídeos a la sala de música i ciències, recordant diversos moments i activitats. L’alumnat de l’escola també va col•laborar en la celebració, amb una exposició de manualitats.
 
Podeu veure totes les fotografies de l’acte en aquest enllaç.