Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Una crida per Àfrica

Una exposició al centre cívic Torre Julià recull les actuacions de les oenegés locals a la zona de Casamance


Una crida per Àfrica

El centre cívic Torre Julià acull aquests dies una exposició sobre els projectes que les oenegés locals Acció Solidària Vallès i Cooperación y Ayuda desenvolupen al Senegal. Concretament, es tracta d’un recull que, sota el nom "Una crida per Àfrica", mostra les actuacions que des de fa deu anys es duen a terme a la regió de Casamance, a la població de Thiobon. 

Des dels inicis d’aquesta cooperació l’Ajuntament de Sant Quirze ha donat suport per al seu desenvolupament, finançant bona part de les actuacions. D’aquesta manera, s’han pogut executar projectes com l’adequació d’aules de l’institut per a casos de plujes torrencials, millores en tres pavellons de l’escola de primària i l’aportació de material sanitari per al dispensari. Una de les actuacions més rellevants se centra en la creació d’un dispensari i maternitat a Thiobon. L’objectiu és millorar les condicions sanitàries de la població creant una maternitat amb condicions mínimes d’higiene.
 
Ara, l’exposició ubicada al centre cívic de Les Fonts recull en format fotogràfic totes aquestes iniciatives. La mostra es podrà visitar fins al 26 de maig, en horari del centre cívic (de dilluns a dijous de 15 a 21 h i divendres de 8.45h a 14 h i de 15 a 20 h).