Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Darreres hores per inscriure's a la Cursa David Rovira

Participa en aquest esdeveniment esportiu de referència, que tindrà lloc el proper 14 de maig


Darreres hores per inscriure's a la Cursa David Rovira

Demà, 10 de maig a les 21 hores finalitza el termini per inscriure’s a la Cursa David Rovira. La competició, que enguany arriba al seu desè aniversari, tindrà lloc aquest diumenge 14 de maig.

Podeu gestionar les inscripcions mitjançant la pàgina www.corredors.cat/cursasantquirze/.
En aquests moments hi ha un total de 384 adults i 123 infants inscrits/es.
L’Ajuntament i Corredors.cat organitzen aquest esdeveniment solidari en homenatge al santquirzenc David Rovira. Un vincle entre ambdues organitzacions que implica patrocinadors, voluntaris i membres de Corredors.cat, esdevenint una de les sinèrgies més importants del sistema esportiu local. 
 
El preu dels serveis de la cursa és de 5 € (7€ si no es té el xip groc): aparcament al costat de la sortida, vestidors amb dutxes, guarda-roba, servei de canguratge durant la cursa gran, entrepà i beguda en arribar a la meta. També es lliurarà un regal commemoratiu per a tots els participants. Les curses infantils són gratuïtes.
 
El recorregut i les afectacions
La sortida es concentra davant del camp de futbol municipal. La cursa començarà al carrer Priorat, seguint pel c. Pallars, ronda Arraona, c. Urgell, av. Can Pallàs, la zona de Sant Quirze Jardí, parc de Can Feliu, av. Antoni Gaudí, c. Pi i Maragall, av. Pau Casals, c. Manso, c. Barcelona, c. Sabadell, rda. Arraona i, de nou, c. Priorat. 
Es preveu que la durada de les afectacions al trànsit es limiti al tram horari comprès entre les 9 i les 10 hores. Podeu consultar al detall el recorregut en aquest enllaç.