Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

L'Aula d'extensió universitària presenta la programació del segon trimestre de curs 2010-2011

Les sessions tractaran temes tan diversos com el poble del Quebec, la telefonia mòbil o el sincrotó


 L'Aula d'extensió universitària presenta la programació del segon trimestre de curs 2010-2011

El proper dimecres 12 de gener comença el programa previst per aquest segon trimestre del curs 2010-2011 de l'aula d'extensió universitària de la gent gran amb una interessant i variada proposta. La primera sessió girarà a l'entorn de com pronosticar el temps un mateix i anirà a càrrec del tècnic en meteorologia Albert Castellví. La xerrada tindrà lloc al Centre Cívic Can Feliu i començarà a les 6 de la tarda.
La resta de sessions d'aquest primer trimestre que acaba el 6 d'abril, comptarà amb ponències tan diverses com "El Quebec, un poble en lluita", a càrrec de la llicenciada en Filologia i coordinadora de tertúlies literàries, Montserrat Medalla o "La telefonia mòbil, un perill per la salut? a càrrec de l'enginyer industrial Eusebi Ramón. Una altra de les conferències anirà a càrrec de la Secretària de l'Associació Alzheimer Catalunya, Elena Fernàndez i s'endinsarà en explicar què és aquesta malaltia.
La ciència també tindrà el seu espai especial aquest trimestre de l'aula amb la sessió que anirà a càrrec del catedràtic de Física Teòrica de la Universitat Autònoma de Barcelona i que explicarà l'acceleració de les partícules del sincrotó Alba. Finalment, les dues últimes sessions es destinaran a aprofundir sobre Què hi ha al darrera de les targetes de crèdit amb una xerrada a càrrec d'Albert Castellví, i de la Marina Catalana del 1800, a càrrec del modelista i investigador naval Joan Prim.
Totes les sessions es fan al Centre Cívic Can Feliu, de 18 a 20 h. El preu total del curs és de 40 euros. Per inscriure's, cal fer l'ingrés al número de compte del Banc de Sabadell: 0081 0073 11 0001309134. Per  més informació; tel. 937216800 (Sílvia Font) o bé al correu electrònic: aulaextensio@santquirzevalles.cat