Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Aprovat inicialment el projecte de reparació de vials de Castelltort

Actualment es troba en fase d'exposició pública fins el proper 21 de juny


Aprovat inicialment el projecte de reparació de vials de Castelltort

El projecte de reparació dels vials de Castelltort es troba en fase d’exposició pública. Després del període d’audiència veïnal, durant el qual l’Ajuntament ha recollit les propostes, demandes i suggeriments del veïnat, el projecte es va aprovar inicialment a la Junta de Govern Local celebrada el 5 de maig. Els veïns i veïnes van poder formular les seves peticions sobre el projecte inicial, de les quals s’han pogut incloure una part important en el document aprovat. 

El projecte s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província, i estarà exposat 30 dies, fins el proper 21 de juny. Es pot consultar tant a l’Àrea de Territori, en horari d’informació urbanística, i al web en aquest enllaç. 
Una vegada s’aprovi definitivament es podrà iniciar el procés de licitació de les obres, que tenen un pressupost de 405.319 euros.
 
Recordem que el projecte preveu la reparació dels paviments de formigó, dels paviments asfàltics i de les voreres de tot l’àmbit, així com els pous, els embornals i les reixes de recollida d’aigües malmeses. També es substituiran les columnes de llum trencades, es retiraran les afectacions als carrers dels pals de fusta de les línies de telefonia i es repararà la xarxa de clavegueram, substituint les clavegueres en mal esta, reparant les fissures existents i netejant amb aigua a pressió les obstruccions.