Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

L'Ajuntament informa diversos col·lectius sobre com elaborar propostes als Pressupostos Participatius

Empreses, comerços i gent gran van rebre ahir formació per poder participar activament en aquest projecte


L'Ajuntament informa diversos col·lectius sobre com elaborar propostes als Pressupostos Participatius

L’Ajuntament va organitzar ahir dues sessions informatives sobre els Pressupostos Participatius 2017. D’una banda, una primera jornada a migdia orientada a comerços i empreses, que es va desenvolupar al centre cívic Can Feliu; i de l’altra una sessió de tarda per al col•lectiu de gent gran al Casal d’Avis. 

Durant el matí també es va informar l'alumnat de l'Institut Sant Quirze sobre la propera sessió que tindrà lloc el 26 de maig a les 19.30 hores a la Patronal, especialment orientada al jovent.

La iniciativa va servir per generar un debat col•lectiu que definís propostes per decidir el destí de 200.000 euros del pressupost de l’any 2018 del capítol d’inversions. El personal tècnic de l’Ajuntament, tant de Participació Ciutadana, com de les àrees implicades: Gent Gran i Promoció Econòmica i Empresa, van assessorar els assistents en les possibles propostes a presentar, així com en els requisits que han de complir i el format de presentació.
Recordem que fins al 31 de maig es poden presentar propostes en línia o presencialment a les oficines d’atenció ciutadana. A continuació, detallem els espais:
 
Presencialment:
A l’Oficina d’Atenció Ciutadana Central (Plaça de la Vila, 1)
A l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Torre Julià (Josep Mitats s/n)
 
En línia:
A través del següent FORMULARI
Omplint la sol•licitud a diferents zones del municipi on s’habilitaran taules territorials per  emetre propostes.
 
Després del període de presentació de propostes es procedirà a la validació tècnica, i el dia 26 de juny es presentarà el resultat de propostes validades. Les votacions es podran realitzar del 5 al 24 de setembre pels mateixos mitjans que en l’edició anterior. Com a novetat, els projectes presentats enguany no podran ser inferiors a 10.000 euros.
 
Més informació sobre el procés en aquest enllaç.