Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Milers de persones surten al carrer per gaudir de les dues cavalcades de Reis

Més d'un centenar de persones i més d'una trentena d'entitats, empreses i comerços locals han donat suport a la iniciativa.


Milers de persones surten al carrer per gaudir de les dues cavalcades de Reis

Milers de persones van seguir dimecres al vespre les cavalcades de Reis de Sant Quirze i del nucli de les Fonts. El seguici va repartir més de 800 quilos de caramels, a banda de la Il•lusió típica d’aquestes dates.
Aquesta data tan esperada per a tots els nens i nenes, va tornar a fer créixer la il•lusió als infants.
Set carrosses i un seguici que ha comptat  amb la col•laboració de més d'una trentena d'entitats, empreses i comerços locals per poder- les dur a terme
Per poder preparar aquesta nit tan especial, on la il•lusió és la màxima protagonista, al voltant  meñs d'un centenar de persones van treballar intensament per tenir-ho tot a punt.
A Sant Quirze hi haurà dues cavalcades, una al nucli urbà i l’altra al barri de les Fonts. La cavalcada de Sant Quirze va sortir a les 6 de la tarda de Can Feliu i va acabar al parc de les Morisques. Allà els esperarava el pessebre vivent, on els reis van fer  la tradicional adoració i van recollir les cartes dels nens i nenes que encara no les havien lliurat.
Pel que fa a les Fonts, la comitiva reial va sortir a dos quarts de set de la tarda. El punt de sortida del seguici va ser el carrer de Santa Teresa i va fer un recorregut fins al poliesportiu, on els assistents van poder gaudir d’una xocolata calenta a més de parlar amb els reis.

Aquestes activitats han comptat amb el suport de:
CAVALCADA DE REIS DE SANT QUIRZE NUCLI URBÀ
Sant Quirze Té Vida, Societat Coral Il•lustració Artística, Associació cultural els Mandukos, Diables de Sant Quirze, Associació de comerciants de Sant Quirze, Geganters de Sant Quirze, Club de Futbol de Sant Quirze, Casal d’Avis, Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze, Associació Ciutadans Solidaris 4X4 Sant Quirze del Vallès, Restaurant El Castellet, Toys’r’us, Cristalleria Sant Quirze, La Fusteria Copy’s, Construcciones Lorente, L’Espigol, Grup Moventia, Comercial Martí, Cobega, Forja i Curvats Sant Quirze i Lorente Citröen, ADF, Banc Sabadell-Atlantic, La Caixa, BCO, Santander Hispano, BBVA i Caixa Penedès

Tant la Cavalcada com el Campament Reial de Sant Quirze ha comptat amb el patrocini de : Llar d'Infants El Picarol Blau, UNNIM, Carinsa i Moventia i Comercial Martí.
 

CAVALCADA DE LES FONTS
Associació els Fontins, Associació de propietaris i veïns de les Fonts, Associació de veïns de les Fonts de Sant Quirze, Llar de la Gent Gran de les Fonts, Penya Deportiva les Fonts, Unión Deportiva les Fonts, Racó de la Dona

 

 

 

 

Per veure la Galeria d'Imatges, feu clic en aquest enllaç: FOTOGRAFIES CAVALCADA