Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Curs de monitors i monitores en el lleure infantil i juvenil

Ja us podeu inscriure en aquesta nova edició que començarà el 26 de juny


Curs de monitors i monitores en el lleure infantil i juvenil

La Regidoria de Joventut organitza una nova edició del curs intensiu de monitors i monitores en el lleure infantil i juvenil. Ja s’ha obert el termini d’inscripcions per participar en aquesta formació, que impartirà l’entitat L’Escola Lliure El Sol. El curs tindrà lloc del 26 de juny al 21 de juliol, de dilluns a divendres, de 16 a 21 hores, al centre cívic Can Feliu. 

Podeu gestionar aquí la inscripció. El termini per fer-ho s’allargarà fins a 15 dies abans de l’inici del curs o fins que s’exhaureixin les places, que són limitades. 
La iniciativa s’orienta a persones (a partir dels 18 anys) que estiguin fent de monitor/a i vulguin ser-ho en alguna entitat d’educació en el temps lliure. El curs es dividirà en 100 hores presencials, 25 hores en línia i 25 hores no presencials en campus en línia.
 
El preu de la formació varia segons els perfils i les acreditacions. El preu general és de 220€; 205€ per a persones aturades; 190€ per a alumnat d’Esplac i Acció Escolta de Catalunya i per a les persones de fins a 25 anys empadronades al municipi. Finament, els cost per als menors de 25 anys i aturats empadronats al municipi és de 175€. El curs es pot bonificar per a treballadors/es en actiu.
 
Per a més informació:
canyajove@santquirzevalles.cat
Telèfon Canya Jove: 93.721.68.00.