Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Sant Quirze se suma a la campanya "Let's Clean Up Europe!"

Una vintena de persones han recollit 500 kg de residus a la riera de Can Feliu


Sant Quirze se suma a la campanya "Let's Clean Up Europe!"
L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha participat avui de manera activa en la campanya “Let’s Clean Up Europe!”.  Una vintena de treballadors i treballadores de l’Ajuntament, acompanyats del tinent d’Alcaldia de Territori i Medi Ambient, Francesc Fernàndez, i l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, han realitzat una neteja de l’espai ubicat a la riera de Can Feliu, on han recollit un total de 500 kg de residus. 
 
La campanya "Let's Clean Europe!" és una iniciativa mediambiental europea que promou la concentració d'accions de neteja d'espais naturals per tot Europa durant els dies 12, 13 i 14 de maig. L’objectiu és sensibilitzar la població sobre la importància de no llençar brutícia als espais naturals i la necessitat de recollir-la, especialment en els abocaments incontrolats en zones industrials.
 
L’Àgència de Residus de Catalunya promou i coordina aquesta iniciativa a Catalunya. En l’edició de l’any passat es van fer 5.800 accions a tot Europa, en les quals van participar mig milió de persones i es van recollir 6.000 tones de residus. A Catalunya es van fer 175 accions, amb un resultat de 47,5 tones de residus recollides.
Més informació en aquest enllaç.