Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Més de 500 participants a la Cursa David Rovira

La desena edició d’aquesta competició va omplir diumenge els carrers del municipi


Més de 500 participants a la Cursa David Rovira

Més de 500 corredors i corredores van participar diumenge a la Cursa David Rovira. Una competició que celebrava el desè aniversari consolidant el vincle entre els dos organitzadors: Corredors.cat i Ajuntament.

L’esdeveniment és un homenatge al santquirzenc David Rovira. Amb motiu de l’aniversari de la seva pèrdua, organitzadors, familiars i Alcaldessa van oferir unes paraules als assistents, uns minuts abans del lliurament de trofeus, que va comptar amb la col•laboració de la regidora d’Esports, Maria Domingo, així com altres regidors i regidores de l’Ajuntament.
També cal remarcar que els participants a la cursa durant aquests deu anys van rebre un obsequi: participar a la Cursa de manera gratuïta, per sempre, sense cap tipus de cost.
Pel que fa als resultats, les tres primeres posicions per a la categoria absoluta van ser per: Fernando Chamorro, Marc García i Toni Fernández. En categoria femenina, per Eli Martín, Arantxa Suau i Rosa Díez.
A la categoria 5k, no competitiva, les tres primeres posicions van ser per: Oriol Agulló, Aina Alegret i Raquel Alfaro. Tots els infants van rebre un obsequi.
 
Podeu consultar els resultats detallats en aquest enllaç.
També trobareu aquí el vídeo de la jornada, així com les fotografies.