Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Primera taula territorial sobre els Pressupostos Participatius

Aquesta setmana s'organitzaran diversos punts per ajudar la ciutadania a formular propostes per aquest projecte


Primera taula territorial sobre els Pressupostos Participatius

L’Ajuntament ha iniciat avui l’organització de taules territorials a diferents punts del municipi per informar sobre els Pressupostos Participatius 2017 i assessorar les persones participants a generar propostes.

L’escola Lola Anglada ha estat el primer punt on s’ha organitzat aquest servei, on la ciutadania ha pogut omplir les sol•licituds ja disponibles i fer efectiva la seva participació. Personal tècnic de l’Ajuntament ha atès les persones que s’hi han acostat a la taula, ubicada a la porta de l’escola.
Recordem que els Pressupostos Participatius són una forma de participació directa en què el veïnat pot decidir el destí de 200.000 euros del pressupost de l’any 2018 del capítol d’inversions.
La següent taula territorial tindrà lloc dimecres, 17 de maig, de 12 a 13 hores, a l’escola Pilarín Bayés, Les Fonts.
Aquesta mateixa setmana, dijous dia 18, s’organitzarà un altre punt d’informació a l’escola Purificació Salas, també en el mateix horari, de 12 a 13 hores.
Consulteu els següents punts en aquest enllaç.
Anteriorment s'han organitzat sessions informatives sobre el projecte orientades a entitats, empreses i comerços i gent gran. El dia 26 de maig s'organitzarà una jornada per al jovent, a les 19.30 h a la Patronal.
 
Recordem que fins al 31 de maig es poden presentar propostes en línia o presencialment a les oficines d’atenció ciutadana. A continuació, detallem els espais:
 
Presencialment:
A l’Oficina d’Atenció Ciutadana Central (Plaça de la Vila, 1)
A l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Torre Julià (Josep Mitats s/n)
 
En línia:
A través del següent FORMULARI
Omplint la sol•licitud a diferents zones del municipi on s’habilitaran taules territorials per  emetre propostes.
 
Després del període de presentació de propostes es procedirà a la validació tècnica, i el dia 26 de juny es presentarà el resultat de propostes validades. Les votacions es podran realitzar del 5 al 24 de setembre pels mateixos mitjans que en l’edició anterior. Com a novetat, els projectes presentats enguany no podran ser inferiors a 10.000 euros.
 
Més informació sobre el procés en aquest enllaç.