Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Mostra Nacional de Cançó Improvisada torna a la plaça d’Anselm Clavé

Aquest dissabte 20 de maig el públic santquirzenc gaudirà novament d’una jornada dedicada a la glosa


La Mostra Nacional de Cançó Improvisada torna a la plaça d’Anselm Clavé

 Aquest dissabte 20 de maig tindrà lloc a Sant Quirze del Vallès la VI Mostra Nacional de Cançó Improvisada. Es tracta d’un espectacle on els millors glosadors i glosadores dels Països Catalans improvisen versos rimats a l’instant sobre unes melodies i un temes donats pels organitzadors de l’acte. La resposta dels participants sol ser tan ràpida, enginyosa i ben estructurada que és el delit d’un públic que sovint no es pot creure que aquells versos s’estiguin improvisant al moment.

De nou la Mostra ocuparà tota la jornada del dissabte 20 de maig. Enguany, els actes de la festa arrencaran a la una del migdia amb un vermut organitzat per les companyes del CSA la impremta al carrer Pintor Vila-Puig, on en Marcel Caselles ens delitarà amb una sessió de “house aborigen”. Acte seguit, a quarts de tres, es durà a terme un dinar popular que hauran cuinat les companyes de l’Estraperlo. Per comprar els tiquets podeu anar directament a l’establiment, ubicat al carrer Pintor-Vila-Puig, 12, o reservar-los enviant un correu electrònic a mostradeglosasantquirze@gmail.com.
 
A les sis de la tarda, ja a la plaça d’Anselm Clavé, començarà la mostra infantil i juvenil a càrrec de l’alumnat de l’escola Onze de Setembre i l’Institut Salas i Xandri. I, a les 19 hores, arribarà la VI Mostra de Cançó Improvisada, aquest any amb en Ferriol Macip (Pla de Barcelona), Mireia Mena (Baix Empordà), Gemma Balagué “Fardatxa” (Terres de l’Ebre), en Miquel Àngel Adrover (Mallorca), la Meg (Alt Empordà) i en Josele (Menorca). Estaran acompanyats i acompanyades pels músics Marc Torrens, Pau Vinyoles i Pep Pastor. Durant les mostres hi haurà servei de bar gestionat per les companyes del CSA la Impremta.
 
La Mostra l’organitza el col·lectiu Glosadores de la Serra, amb el suport de Cor de Carxofa, el CSA la Impremta, l’espai cooperatiu l’Estraperlo, i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, que és coorganitzador de l’esdeveniment.