Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Arrenca una nova temporada del Pati de Contes a la Biblioteca Municipal

Enguany, com a novetat, les sessions començaran a les 20.30 hores


Arrenca una nova temporada del Pati de Contes a la Biblioteca Municipal

 A mitjans de maig ja és tradició a Sant Quirze poder gaudir a la fresca de narradors i narradores que ens expliquen la seva particular visió del món al pati de la nostra Biblioteca Municipal. Amb ells i elles riem, ens emocionem i gaudim dels seus recitals de textos i poemes que, sovint, van acompanyats de bona música. D’això tracta el cicle “Pati de Contes”, que organitza de maig a setembre una vegada al mes la Biblioteca Municipal. Aquest dijous, dia 18, es durà a terme la primera sessió d’aquest 2017 i anirà a càrrec de  Sandra Rossi. L’actriu ens presentarà “Las travesuras de Eros” , un espectacle on predominen la sensualitat i la transgressió sense perdre l’elegància. 

 
Una de les novetats d’enguany és que les sessions començaran a partir de les 20.30 hores, enlloc de les 22 hores com en anteriors edicions. Aquest canvi respon a la voluntat que el públic present a l’equipament municipal pugui gaudir d’aquests espectacles just després de realitzar les activitats en què hi participa habitualment o després d’utilitzar el servei de préstec. Així, els usuaris i usuaris ja no hauran d’abandonar l’equipament a les 20.30 hores, moment en què finalitza l’horari d’atenció al públic, per després tornar per gaudir de l’espectacle.
 
La propera sessió de la temporada tindrà lloc el 15 de juny i estarà dedicada al compositor i exBeatle George Harrison. Sota el títol “A un somni de distància”, Edu Beltran i Esteve Sabater realitzaran una lectura dramatitzada de les lletres de les cançons del popular músic acompanyades d’unes pinzellades musicals. I la darrera sessió abans de vacances es durà a terme el 16 de juliol i la protagonitzarà Carles Alcoy amb el seu divertit espectacle “L’art d’amargar-se la vida o com fer d’un  mateix un perfecte miserable... o no”.