Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Un total de 300 joves participen de la campanya d'orientació “Informa't per decidir millor”

La iniciativa orienta el jovent i les famílies respecte la futura carrera professional


Un total de 300 joves participen de la campanya d'orientació “Informa't per decidir millor”
Els mesos d’abril i maig el Canya Jove organitza de nou la campanya d’orientació acadèmica i professional “Informa’t per decidir millor”, que centralitza gran part de la seva proposta en activitats adreçades al jovent que inicia un nou itinerari formatiu fora de l'ensenyament obligatori.
Els objectius de la iniciativa són millorar l’accés a tota la informació sobre els ensenyaments post-obligatoris, orientar els joves i les seves famílies i acompanyar-los en la presa de decisions respecte la seva carrera professional.
Aquestes darreres setmanes el Canya Jove ha organitzat xerrades i tallers per l'alumnat de 2n de Batxillerat  i 4t d’ESO de l'INS Sant Quirze, per l'alumnat de l'escola d'adults l'Olivera, així com tallers adreçats al jovent del barri de Les Fonts i assessories personalitzades al punt d'informació juvenil. El passat 3 de maig es va organitzar una xerrada orientada a les famílies de l'Institut Sant Quirze.
El proper 24 de maig es farà un taller de coaching per ajudar a gestionar l'estrès dels exàmens, pensat especialment per al jovent que prepara la selectivitat.
El jovent i les famílies que necessitin rebre orientació sobre estudis i itineraris formatius encara poden passar pel Canya Jove i demanar hora per les assessories que estaran en marxa fins a finals de maig.
Recordem també que fins al 18 de juny està en marxa l'Aula d'Estudi. Més informació aquí.
Per a més informació podeu adreçar-vos a:
Servei de Joventut Canya Jove . Centre Cívic Can Feliu 
C/Eduard Toldrà, s/n
08192 Sant Quirze del Vallès
Tel. 937 216 800 ext. 5600
canyajove@santquirzevalles.cat