Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Un pas més per a la remodelació de la Plaça Nova de Les Fonts

L’Ajuntament iniciarà en breu el procés per triar una empresa que executi les obres el darrer trimestre de l’any


Un pas més per a la remodelació de la Plaça Nova de Les Fonts

L’Ajuntament iniciarà al juny el procés per licitar el projecte de la plaça Nova de Les Fonts. Un concurs públic permetrà triar l’empresa que farà aquestes obres, després que s'hagi realitzat una modificació de crèdit. Tenint en compte els terminis administratius, es preveu que l’actuació podria començar el darrer trimestre de l’any. El pressupost inicial del projecte s’incrementarà en 28.000€, ascendint als 128.000€, per tal d’incorporar les propostes del veïnat. 

L’actuació contempla delimitar els espais d’esbarjo per edats i ampliar les voreres perimetrals. També es preveu arranjar i retirar les jardineres i els obstacles existents, per tal de millorar la visibilitat i l’accessibilitat a la plaça. El paviment i les grades es repararan i s’hi instal•laran nous jocs infantils. També es millorarà l’enllumenat públic.
La superfície de la plaça s’ampliarà incorporant una part de vial a les voreres, la qual cosa augmentarà l’espai públic d’ombra. A més, a mobilitat es veurà afavorida, donat que hi haurà una plataforma única de pas, un fet que facilita el trajecte escolar i aporta seguretat.