Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mercats

Ja es poden sol·licitar llicències per a les parades vacants del mercat ambulant dels dimecres

El proper ple portarà a aprovació el trasllat del mercat a la plaça d'Anselm Clavé


Ja es poden sol·licitar llicències per a les parades vacants del mercat ambulant dels dimecres
El mercat no sedentari dels dimecres, que fins ara s’organitza a l’avinguda d’Antoni Gaudí, es traslladarà a la plaça d’Anselm Clavé a partir del mes de setembre, tan bon punt s'aprovi al proper ple ordinari. La data definitiva del canvi estarà condicionada a l’atorgament de les parades vacants. Des de fa molts anys, el mercat d’Antoni Gaudí compta només amb 3 parades ocupades. Ara, amb el nou emplaçament, s’oferten 9 espais nous, tot esperant que s’ocupin en la seva totalitat i se sumin així als tres existents. Aquests, continuaran oferint el seu producte com ho han fet fins ara cada dimecres.
El motiu del trasllat és dinamitzar el casc urbà i donar servei a les persones usuàries del centre comercial del municipi. A més, la nova oferta complementa el comerç local existent al casc urbà. La ubicació a la plaça d’Anselm Clavé ha estat també una demanda dels paradistes, que comptaran amb un emplaçament més cèntric, millorant la qualitat del seu servei. A més, i gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona, la plaça es dotarà de subministrament elèctric i aigua, de manera que els paradistes en puguin fer ús.  
Les persones interessades a disposar d’una parada a la nova ubicació, podran tramitar la seva sol•licitud fins al 12 de juny, segons el procediment administratiu establert. Trobareu més informació sobre el tràmit en aquest enllaç.