Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Tot preparat per a la Mostra d'Entitats

Els dies 27 i 28 de juny el parc de les Morisques serà l'escenari de les activitats associatives del poble


Tot preparat per a la Mostra d'Entitats

L’Ajuntament de Sant Quirze organitza aquest proper cap de setmana, 27 i 28 de maig, la Mostra d’Entitats. Es tracta d'una nova edició d’aquesta iniciativa, que tindrà lloc al Parc de les Morisques i comptarà amb la participació de 28 entitats del municipi.  Els assistents podran conèixer les activitats que aquestes desenvolupen durant l’any. Els participants exposaran a peu de carrer la seva vida cultural, esportiva i social, mitjançant l’organització de diverses propostes. En aquest sentit, s’organitzen tallers de manualitats, espectacles infantils, jocs per als més petits, cistelles de bàsquet o partides d’escacs, entre d’altres. No faltaran a la cita les activitats musicals. 

De fet, dissabte la ciutadania podrà gaudir d'un taller de gòspel a càrrec de la Bella Quirze Band. El grup “Le Tangó”  tancarà el programa al vespre; una actuació a càrrec del col•lectiu feminista Gallines de la Serra. Prèviament, els Diables oferiran una exhibició de malabars i fums de colors.
Diumenge al matí tindrà lloc una ballada de gegants a càrrec de la Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze i la Colla Gegantera de Les Fonts. El Col•lectiu Feminista Gallines de la Serra oferirà un conta contes: Crisspeta. Simultàniament, Rialles organitzarà un petit taller de teatre al seu estand. 
 
 
 
Podeu consultar el programa íntegre de la Mostra d'Entitats en aquest enllaç.