Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

28 de maig: Dia Internacional d'acció per la salut de les dones

L’Ajuntament organitza una xerrada amb motiu d’aquesta commemoració el proper dia 24, centrada en els cicles vitals de la dona


28 de maig: Dia Internacional d'acció per la salut de les dones

El proper 28 de maig se celebra el Dia Internacional d’acció per la salut de les dones. Amb motiu d’aquesta commemoració l’Ajuntament ha organitzat  una proposta. El proper 24 de maig l’espai Maria-Mercè Marçal acollirà la xerrada: “Alimentació i cicles femenins”, a càrrec de la dietista i nutricionista Anna Gispert. Es tracta d’una sessió per millorar l’alimentació tant de les persones sanes com de les que pateixen algun tipus de malaltia. Gispert abordarà especialment com plantejar una alimentació equilibrada en els diferents cicles vitals de la dona, i com adaptar-la als canvis hormonals. La sessió tindrà lloc a les 19 hores, amb una durada aproximada de dues hores.

Aquesta xerrada s’emmarca en el Cicle d’Alimentació Saludable, que es va iniciar ara fa uns mesos i que el proper dia 31 tindrà continuïtat amb una altra taller: “Menjar bé és fàcil”.  Es tracta d’una iniciativa orientada al jovent amb l’objectiu d’aprendre i experimentar sobre l’alimentació, els bons hàbits, la cuina i la seva relació amb la ciència. Durant la sessió, també impartida per la nutricionista Anna Gispert, només caldrà portar un davantal i ganes de passar-ho bé; doncs la pràctica serà l’eix central de la dinàmica. La proposta tindrà lloc a la Masia Can Feliu a les 18.30 hores. Les dues xerrades compten amb el suport de la Diputació de Barcelona.