Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

POUM

Sant Quirze inicia un nou procés per revisar el planejament urbanístic

Una exposició a la Mostra d’Entitats donarà a conèixer els detalls d'aquest projecte participatiu i de reflexió


Sant Quirze inicia un nou procés per revisar el planejament urbanístic

Sant Quirze del Vallès inicia un nou procés de reflexió que determinarà com serà Sant Quirze en el futur: la revisió del planejament urbanístic vigent. 

 
El planejament urbanístic d’un municipi és el full de ruta pel disseny  o redisseny d’una realitat geogràfica i humana, l’eina que determina les principals característiques que tindrà el desenvolupament de Sant Quirze en el futur.  Dit d’una altra forma: el planejament urbanístic (POUM) de qualsevol municipi acabarà definint no tan sols l’aspecte físic d’aquest, sinó també moltes altres característiques del poble que marcaran, de forma definitiva, el seu futur més o menys immediat i, per tant, la vida dels seus habitants.
 
Aquest procés, encapçalat pel lema: “Mira més enllà i il•lusiona’t per Sant Quirze”, es donarà a conèixer en el marc de la Mostra d’Entitats que tindrà lloc el proper cap de setmana al Parc de les Morisques. Mitjançant una exposició en una de les carpes habilitades, es donaran a conèixer més detalls sobre el projecte. De fet, la mostra serà itinerant pels diferents equipaments municipals.
 
Com pots participar-hi?
 
Si t’il•lusiones i vols implicar-te, pots adreçar un correu a participacio@santquirzevalles.cat, des d’on podrem anar-te informant de les diferents accions que es desenvolupin.
A les xarxes socials, aquest projecte es vehicularà mitjançant el hashtag #SQVfutur.