Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Continua obert el termini per presentar propostes als Pressupostos Participatius

Demà divendres s’organitza una jornada orientada al jovent, per incentivar la seva participació


Continua obert el termini per presentar propostes als Pressupostos Participatius

La ciutadania encara pot presentar propostes als Pressupostos Participatius. Recordem que es tracta d’una forma de participació directa en què el veïnat pot decidir el destí de 200.000 euros del pressupost de l’any 2018 del capítol d’inversions.

Fins el proper 31 de maig les persones interessades poden fer les seves aportacions, en línia o presencialment a les oficines d’atenció ciutadana. A continuació us detallem els espais:
 
Presencialment:
A l’Oficina d’Atenció Ciutadana Central (Plaça de la Vila, 1)
A l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Torre Julià (Josep Mitats s/n)
 
En línia:
A través del següent FORMULARI
Omplint la sol•licitud a diferents zones del municipi on s’habilitaran taules territorials per  emetre propostes.
 
 
Al llarg d’aquests dies s’organitzen diverses taules territorials per explicar la ciutadania tot el procés participatius i ajudar-los, si s’escau, en la presentació de propostes. De fet, demà divendres tindrà lloc una sessió orientada al jovent. Serà a les 19.30 hores a la Patronal. Anteriorment, s’han organitzat sessions per a entitats, empreses, comerços i també per a gent gran. 
Podeu consultar aquí les noves cites.
 
Després del període de presentació de propostes es procedirà a la validació tècnica, i el dia 26 de juny es presentarà el resultat de propostes validades. Les votacions es podran realitzar del 5 al 24 de setembre pels mateixos mitjans que en l’edició anterior. Com a novetat, els projectes presentats enguany no podran ser inferiors a 10.000 euros.
 
Més informació sobre el procés en aquest enllaç.