Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Neix l’Espai d’Arts Escèniques de Sant Quirze del Vallès

La nova entitat vol promoure l’activitat cultural al poble a través de les arts escèniques


Neix l’Espai d’Arts Escèniques de Sant Quirze del Vallès

Amb un correu electrònic dirigit a la ciutadania es va presentar l’Espai d’arts escèniques de Sant Quirze del Vallès, una nova associació que vol promoure l’activitat cultural a Sant Quirze a través de les arts escèniques. Des de la formació a la programació, des de la màgia a la comèdia, des dels petits als adults. Sense descuidar la part lúdica del teatre, també volen donar cabuda a les persones que busquen arribar a un nivell més professional.

La nova entitat neix a partir de l’experiència de les famílies que han estat implicades durant 5 anys en la formació teatral que ha dut a terme la Núria Colás a Teatre de Galliners, ara immersa en aquesta nova iniciativa.

En el correu electrònic de presentació, aquest col•lectiu ja va apuntar les activitats que pretenen realitzar: organitzar cursos de formació de teatre per a infants, joves i adults; programar espectacles propis i de fora de Sant Quirze; i fer una escola d’espectadors amb anades al teatre que es fa al Vallès i a Barcelona.

De fet, ja han anunciat la primera de les sortides de teatre a Barcelona sota el títol “El Club d’Espectadors de l’Espai”. El proper 8 de juliol, la gent que s’hi apunti anirà a veure “Un tret al cap“, obra de Pau Miró i interpretada per Emma Vilarasau, Imma Colomer i Mar Ulldemolins. L’espectacle, que reflexiona sobre el paper del periodisme, forma part del Grec Festival de Barcelona 2017 i es representa a la Sala Beckett de Barcelona. El desplaçament es realitzarà en cotxes particulars i el preu de l’entrada és de 14,60€.

Us podeu apuntar fins a aquest divendres 2 de juny entrant a https://espaisqv.wordpress.com. En aquest mateix web trobareu informació sobre les preinscripcions i els preus dels cursos de formació de teatre que oferiran després de vacances des de l’Espai d’arts escèniques de Sant Quirze del Vallès.

Foto: imatge promocional de l’obra “Un tret al cap”