Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Les entitats esportives preparen els campus d'estiu

Del 26 de juny al 28 de juliol s'oferten opcions per a tots els gustos i modalitats esportives


Les entitats esportives preparen els campus d'estiu

L’oferta dels campus d’estiu a Sant Quirze és molt variada. Els diferents clubs preparen propostes per aprendre les respectives modalitats esportives i gaudir del temps de lleure. Tots els campus s’organitzen des del 26 de juny fins el 28 de juliol. I també en tots els casos es podrà gaudir de la piscina municipal d’estiu, per combatre les altes temperatures.

 
Club Handbol Sant Quirze
El Club d’Handbol Sant Quirze ofereix un campus d’estiu amb dues opcions: tecnificació de l’handbol o campus lúdic multiesportiu. 
Pel que fa a la tecnificació, el club organitzarà sessions diàries amb tècnics i col•laboradors de referència, per a jugadors i jugadores de categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, amb activitats adaptades a cada edat.
En el campus lúdic, es treballaran tots els esports, amb activitats enfocades a gaudir del temps de lleure. Per als més petits, s’organitzaran sessions de manualitats durant les hores de més calor.
Les inscripcions es poden fer fins al 16 de juny. Més informació sobre tarifes i condicions de pagament aquí.
 
Sant Quirze Bàsquet Club
El Bàsquet organitza un campus orientat a infants de 5 a 16 anys. La iniciativa se centrarà en entrenaments de tecnificació i perfeccionament. També es faran competicions, concursos i no faltarà la piscina. Cal remarcar que entrenadors de renom i jugadors de primer nivell visitaran el campus per donar els seus consells als participants.
Més informació i detalls aquí.
 
Club de Volei Sant Quirze
La segona edició del campus de tecnificació del Club de Vòlei Sant Quirze ja està en marxa. L’activitat s’orienta a infants nascuts a partir de l’any 2009. Una bona opció per tenir un primer contacte amb aquest esport.i saber si la següent temporada voleu formar part del Club.
Per a accedir al formulari de pre-inscripció, només heu d’entrar en aquest enllaç.
Recordeu que les places són limitades!
 
Futbol Club Sant Quirze
Un altre dels campus habituals a l’estiu és el del futbol. Es tracta d’una proposta de tecnificació, per a nens de 4 a 16 anys. Trobareu més informació i detalls en aquest enllaç.
I recordeu, que a banda del campus, el proper dijous 1 de juny comencen les jornades de portes obertes. El dia 2 no n’hi haurà, però continuen el dia 5. En aquest període es realitzen les proves d’accés per als infants interessats a jugar durant la propera temporada. Consulteu calendari detallat aquí