Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

L’Ajuntament recull un total de 110 propostes per als Pressupostos Participatius

Els projectes validats es faran públics el 26 de juny i passaran a fase de votacions al mes de setembre


L’Ajuntament recull un total de 110 propostes per als Pressupostos Participatius

L’Ajuntament ha recollit un total de 110 propostes entre entitats i particulars per als Pressupostos Participatius. Ahir, 31 de maig, va finalitzar el termini per presentar-les. Del total de les propostes, 9 han estat presentades per entitats i la resta per ciutadania a títol individual. 

Pel que fa a la presentació en línia, aquest ha estat un canal mitjançant el qual han arribat 69 propostes. De manera presencial, se n'han fet arribar 41 projectes.
En les sessions presencials adreçades a col•lectius de joves, gent gran, comerços i empreses, s’han recollit 15 propostes. En les taules territorials organitzades al llarg de les darreres setmanes, on s’ha informat i assessorat en la seva presentació, se n’han recollit 13 propostes més.
 
Des d’avui i fins al 22 de juny, finalitzada la recollida de propostes, s’iniciarà la fase d’anàlisi. En aquest moment la Comissió tècnica municipal valorarà les propostes  en funció dels criteris que regulen el procés i dels requisits establerts. 
 
Recordem que la Comissió de Garanties, formada per representants de diferents entitats i grups polítics, personal tècnic i veïnat a títol individual, també es reunirà per validar-les, treballant per facilitar la informació necessària als seus components, de manera que es fomenti el debat previ a la deliberació.
Les propostes validades seran les que passaran a la fase de votacions i es presentaran públicament en una sessió oberta el dia 26 de juny a La Patronal.
Després d’un descans al juliol, durant tot l’agost i el setembre es farà difusió de les propostes mitjançant campanyes i exposicions. Durant la Festa Major també es podran consultar les propostes.
 
Finalment, el 5 de setembre, s’iniciarà el període de votacions, que s’allargarà fins al dia 24 de setembre. Podran votar les persones empadronades a Sant Quirze i que tinguin més de 16 anys el dia 1 de setembre de 2017.
 
Les votacions es podran realitzar en línia al web de l’Ajuntament, o presencialment a les oficines d’atenció al client de l’Ajuntament, al centre cívic Can Feliu, al centre cívic Torre Julià, al Casal d’Avis i a la Biblioteca Municipal. 
Els resultats es faran públics l’endemà de finalitzar les votacions, el 25 de setembre
 
Recordem que amb aquest procés serà la ciutadania qui decidirà quines actuacions desenvolupar amb els 200.000 euros de la partida d’inversions. 
 
Més informació sobre Pressupostos Participatius en aquest enllaç.