Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L'esport santquirzenc, en plena forma

Clubs i esportistes valoren positivament el final de temporada i preparen noves fites amb uns resultats que els avalen


L'esport santquirzenc, en plena forma

Les fites esportives han protagonitzat el final de temporada de clubs i competicions individuals. Alguns han aconseguit classificar-se per a campionats de referència que es disputaran properament. Altres, treballen ja en els objectius per després de l’estiu.

 
Club Patinatge Sant Quirze
El Club Patinatge Sant Quirze fa un bon balanç de temporada. El patinador Raúl Moreno ha aconseguit classificar-se per al Campionat d’Espanya, i Aida Visús ho ha fet en el de Catalunya. Dues fites que tindran lloc al juliol i que s’aconsegueixen després d’una temporada on l’esforç i la constància han estat els protagonistes. De fet, el Club porta ja deu anys encapçalant les deu primeres posicions del grup dels Interclubs Barcelona. Les seves entrenadores, la Bea i la Cristina Artiel valoren molt positivament la temporada, que continua amb nous reptes.
 
Tennis Taula
Les germanes santquirzenques Mònica i Montse Weisz Moreno van aconseguir el títol de campiones per equips femenins amb el Club Tennis Taula Sabadell en el Campionat d’Espanya disputat a Reus. Uns resultats que se sumen a altres fites durant el 2016, com posicionar-se primera i tercera individuals, respectivament, en aquesta competició.
 
Club de Voleibol Sant Quirze
El Club de Volei Sant Quirze afronta la nova temporada amb entusiasme, després que les inscripcions al campus d’estiu hagin estat un èxit. Esperen augmentar el nombre d’equips fins als 11/12, amb dos equips masculins nous. Han consolidat la part més tècnica i s’han posicionat molt bé en les diferents competicions, portant el nom de Sant Quirze arreu. Els benjamins i alevins s’han classificat entre els quatre primers de la lliga de la Federació, i els infantils han aconseguit el bronze. Els cadets i juvenils es van quedar a un punt de pujar de 3a a 2a categoria, però els bons resultats de la segona fase de la lliga avalen la qualitat del seu joc. El mateix amb els sèniors, que a un punt d’ascens de categoria, han fet una segona part de lliga excel•lent.
 
Ironman finisher
El santquirzenc Albert Castro es va proclamar “Finisher” de la competició “Ironman”, celebrada a Lanzarote el passat 20 de maig. Castro va fer un temps de 13 hores i 13 minuts, després de nedar 3,8 km, pedalejar 180 km més, i acabar amb una marató a un ritme de 5min/km. L’esportista es va situar en la posició 663 de la general, d’entre 1700 inscrits. El seu següent objectiu és creuar l’estret de Gibraltar nedant (16 km).