Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Diversos comerços participen en la campanya "Estic Boníssim@ tal com sóc"

La proposta, que fomenta els hàbits saludables, té molt bona acollida entre el jovent


Diversos comerços participen en la campanya "Estic Boníssim@ tal com sóc"
El Servei de Joventut Canya Jove organitza la campanya “Estic Boníssim@ tal com sóc”. Es tracta d’una iniciativa que fomenta els hàbits saludables i la prevenció de riscos associats a l’alimentació i l’autoestima, i que es desenvolupa durant el maig i juny. Aquesta refrescant proposta sempre té molt bona acollida entre el jovent del poble. 
En aquesta ocasió, s’estan organitzant activitats i tallers als centres de secundària, al Canya Jove i també al barri de les Fonts, com ara: “Cuina sense pares”, “L'autoestima a qualsevol pes”, “Zumolandia” o “Cuinar bé és fàcil”. També es programen activitats esportives com zumba i slakline. Finalment, l’exposició “Autoestima’t”, al vestíbul del centre cívic Can Feliu, recull una mostra d’aquests valors i hàbits a fomentar.
La campanya rep el suport de la Diputació de Barcelona, l’associació JIS i especialment la participació desinteressada dels comerços del poble: Ecodiet, BioCopy’s , Cor de Fruita, Coviran, Fruites i verdures Laura , Fruites i verdures Paco, Fruiteria el Mas i Cal Fruiter. Aquests comerços faciliten la fruita que es reparteix entre els i les estudiants dels dos centres de secundària en les dinàmiques “Fruita d’esbarjo”, que el Canya Jove fa a les hores de pati.