Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Bon balanç de temporada per al Club de Rugby Sant Quirze

La presència a campionats de referència i l'esperit de sacrifici han protagonitzat la feina feta


Bon balanç de temporada per al Club de Rugby Sant Quirze

El Club de Rugby Sant Quirze arriba al final de la cinquena temporada d’existència amb la satisfacció d’haver-se consolidat com a club present als torneigs, tant a nivell espanyol com català, i com a escola de futurs “rugbymen”, a nivell del Vallès Occidental.  Aquest any els mussolets han passat per diverses trobades d'escoles com al Baldiri Aleu de Sant Boi, la Foixarda de Barcelona, Lleida, Martorell, la Mar Bella o al campionat d'escoles que la Federació organitza anualment a Tordera.

A més d'això, els sub-10 van ser convidats pel Futbol Club Barcelona per formar un equip conjunt i competir al campionat espanyol celebrat a Pozuelo de Alarcón, on van aconseguir col•locar-se entre els deu primers de la categoria d'or. Un fet que els dóna ales per intentar anar-hi vestits de verd i vermell l'any vinent.
A nivell de les categories superiors, cal destacar la presència del Club per segon any consecutiu al campionat Nacional d'Espanya celebrat els dies 20 i 21 de maig a l'Estadi Pepe Rojo de Valladolid, on l’equip sub-16 va competir dins la categoria rendiment. En el marc d’aquesta competició es van classificar 4arts en categoria  de bronze, signant uns grans partits, cinc en dos dies de competició, i deixant clar el seu esperit de sacrifici i competició.
A aquests èxits, cal sumar-hi el nombre de fitxes de la categoria de més petits de sis anys d’enguany.
 
 

Obre les ales mussol! #sqv #Sqvsport #Sqvrugby #rugby #rugbycat #rugbi #rugbygram #rugbyscool

Una publicación compartida de Club de rugbi Sant Quirze (@crsantquirze) el