Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Empreses del municipi participen en una jornada per fomentar la innovació

Els participants van poder aprendre tècniques centrades en les persones i el pensament creatiu


Empreses del municipi participen en una jornada per fomentar la innovació

 Un total de 25 empreses van participar el passat 31 de maig als tallers “Design Thinking” i “Lego serious play”, organitzat per l’Ajuntament i Acció, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa (Generalitat de Catalunya).

El celler de Can Barra va acollir aquesta iniciativa amb l’objectiu de fomentar la innovació a les empreses. Les persones assistents van valorar molt positivament l’experiència, especialment pel que fa al coneixement de les etapes del disseny, les tècniques i eines per dissenyar productes, així com els coneixements sobre l’empatia amb les prioritats i necessitats dels clients. De fet, “Design Thinking” és una aproximació a la innovació centrada en l’ésser humà, que utilitza les eines pròpies del món del disseny per integrar les necessitats de les persones i els requisits necessaris per a l’èxit del negoci. D’altra banda, “Lego serious play” és una de les metodologies més efectives i innovadores per impulsar la comunicació, i el pensament creatiu aplicat a la resolució de problemes, aprofitant el potencial de les persones, equips i empreses.
Els assistents van treballar per grups, amb diverses tècniques participatives, per tal d’assolir els objectius proposats, i van acabar prototipant un nou producte.