Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Convocatòria de subvencions per realitzar obres de rehabilitació en els edificis d’habitatges

Ja s’ha obert el termini per presentar aquests ajuts, que poden arribar fins al 50% del cost de l’actuació


Convocatòria de subvencions per realitzar obres de rehabilitació en els edificis d’habitatges

Ja s'ha obert el termini per presentar subvencions per a la rehabilitació d’edificis d’ús residencial per a l’any 2017. Des del passat 17 de maig es poden fer les sol·licituds d'aquests ajuts destinats a rehabilitar elements comuns i espais comunitaris d'edificis d'ús residencial, per obres de conservació, millora de la qualitat i sostenibilitat o per realitzar ajustos raonables en matèria d'accessibilitat.

Poden accedir a les subvencions les comunitats de propietaris o els propietaris d'edificis d'habitatges i, per a les actuacions en edificis d'habitatges destinats a lloguer, les persones llogateres en el cas que siguin les promotores de les obres degudament autoritzades per la propietat. També poden ser beneficiàries les administracions públiques, els organismes i altres entitats de dret públic, propietaris dels immobles. Finalment, cal tenir en compte que es poden acollir a aquests ajuts edificis que compleixin una sèrie de requisits, com ara el d'antiguitat: han de ser anteriors a l'any 1981.
 
S’han establert dos terminis per a la presentació de sol•licituds en funció del tipus d’actuació. Un d’ells finalitza el 30 de juny i l’altra el dia 31 de juliol. Consulteu aquí les tipologies d’obres per determinar el temps disponible per presentar la sol•licitud i altres detalls del tràmit.
  
La quantia de la subvenció és del 35% del cost subvencionable de l’actuació i del 50% per actuacions d’accessibilitat, amb un 10% addicional en casos d’edificis declarats BCIN (quantia màxima per edifici: 11.000 €/habitatge i per cada 100 m² de superfície útil de local). 
  
Les sol•licituds s’hauran de presentar a l’Oficina Local d’Habitatge del Consell Comarcal del Vallès Occidental. A l'oficina de Sant Quirze ofereixen informació sobre el tràmit (av. Pau Casals, 72-82).