Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La Festa del Medi Ambient proposa reflexionar sobre la contaminació de la natura

Activitats lúdiques i talles infantils ambientals ompliran el parc de les Morisques el pròxim 11 de juny


La Festa del Medi Ambient proposa reflexionar sobre la contaminació de la natura

La preservació de la natura i la necessitat de no contaminar-la seran els eixos principals de l’edició d’enguany  de la Festa del Medi Ambient, que se celebrarà el diumenge 11 de juny, de 10 a 14h, al parc de les Morisques.

Les activitats infantils tindran un lloc destacat a la jornada. Els nens i nenes podran participar en la confecció de bossetes d’olor amb plantes aromàtiques, en un taller de fer joguines amb materials de rebuig comuns a casa, o en una activitat per aprendre a reconèixer el rastre dels animals que habiten als boscos de Sant Quirze.

Sant Quirze Natura també participarà a la festa, amb diversos tallers i activitats, amb la voluntat de conscienciar sobre les conseqüències negatives de llençar deixalles als boscos i a l’entorn natural, i com afecta la flora i fauna autòctona.

D’altra banda, durant la jornada, l’Ajuntament distribuirà porta entrepans reutilitzables a tothom que s’acosti a la festa. L’obsequi està pensat per substituir embolcalls d’un sol ús i fomentar, no només el reciclatge, sinó també la reducció de residus.